Graanstraat 30 (De Kiem) Purmerend

Graanstraat 30, 1446 CX Purmerend, Nederland

Beschrijving

In De Kiem ontstaat iets moois. Het begint heel klein. Een nieuw leven, dat zich in een kiemwortel ontwikkelt. Daarna komt het, met de juiste aandacht, tot bloei. In Purmerend zoeken we huurders die een waardevolle toevoeging zijn aan de bestaande ondernemingen in gebouw De Kiem. De Kiem staat in de Graanstraat in de Purmer-Noord en heeft een maatschappelijke bestemming. Zo vind je er al een kinderdagverblijf en dagbesteding voor ouderen. We nodigen ondernemingen op het gebied van sport, spel, muziek, zorg en welzijn of creativiteit vooral uit om een kijkje te nemen in De Kiem. Behalve de gehuurde eigen ruimte, krijg je er een flinke gemeenschappelijke ruimte bij. Daardoor zijn samenwerking en interactie met andere organisaties in het gebouw makkelijk op te zetten.

• Adres: Graanstraat 30
  • Plaats: Purmerend