Purmersteenweg 42 (Stadhuis) Purmerend

Purmersteenweg 42, 1441 DM Purmerend, Nederland

Beschrijving

Eind 2016 is het stadhuis van Purmerend grondig verbouwd. Het resultaat? Een moderne, lichte en inspirerende werkplek voor de hele stad. Een plek voor een kop koffie, een heerlijke lunch en een goed gesprek. Een plek waar u makkelijk met mensen uit de stad en daarbuiten kunt afspreken. De bus stopt voor de deur, de trein ernaast en diverse uitvalswegen liggen in de buurt. Tussendoor een frisse neus halen? De binnenstad ligt op slechts enkele minuten lopen van het stadhuis. U bent zo op de Koemarkt, het grote horecaplein van de stad, voor een adempauze of lekkere hap buiten de deur. Werken in het stadhuis is voor iedereen een verfrissende ervaring die nu ook voor bedrijven en verenigingen binnen handbereik ligt.

• Adres: Purmersteenweg 42
  • Plaats: Purmerend